Η «μόδα» της κλοπής καταλυτών έφτασε και στην Κόρινθο με ένα κάτοικο της Κύρα Βρύσης να πέφτει θύμα από επίδοξους κλέφτες, οι οποίοι ”κυνηγούν” τον ”χρυσό” που κρύβεται στα αυτοκίνητα! Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν συμμορίες που ”χτυπούν” καταλύτες, διότι έχουν μεγαλύτερη αξία κι από τον χρυσό αφού έχουν μέσα τους πολύτιμα και ιδιαίτερα ακριβά μέταλλα όπως το ρόδιο, το πιο ακριβό μέταλλο που υπάρχει στην Γη και το παλλάδιο.
Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου εμφανίστηκε στο ΤΑ Κορίνθου εχθές το βράδυ, Δευτέρα 8/2 και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων. Ο άνδρας υποστήριξε ότι είχε πάρκαρε το αυτοκίνητό του στον άγιο Νικόλαο στις 19:00 το βράδυ της Κυριακής και όταν επέστρεψε στις 11:00, κατάλαβε ότι ”έλειπε” ο καταλύτης. Οι δράστες αναζητούνται και διενεργείται προανάκριση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν συμμορίες που ”χτυπούν” καταλύτες, διότι γι’ αυτές έχουν μεγαλύτερη αξία κι από τον χρυσό αφού έχουν μέσα τους πολύτιμα και ιδιαίτερα ακριβά μέταλλα όπως το ρόδιο, το πιο ακριβό μέταλλο που υπάρχει στην Γη και το παλλάδιο.




