Κανονικά διεξάγεται αυτή την ώρα, η κυκλοφορία των οχημάτων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος των διυλιστηρίων στον Ασπρόπυργο.
Υπενθυμίζουμε ότι από το πρωί, η κυκλοφορία προς Κόρινθο διεξαγόταν μόνο από την αριστερή λωρίδα και προς Αθήνα μόνο από την αριστερή και τη μεσαία λωρίδα λόγω συσσώρευσης υδάτων από τη δυνατή νεροποντή. Από το μεσημέρι όμως τα οχήματα μπορούν να χρησιμοποιούν και τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις.
Η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώνει τους οδηγούς ότι είναι υποχρεωμένοι να διαθέτουν και να χρησιμοποιούν στα οχήματά τους αντιολισθητικές αλυσίδες στα σημεία του οδικού δικτυού όπου υπάρχει χιόνι ή παγετός, να ενημερώνονται τακτικά για τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες στην περιοχή τους, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση και να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.




