Σε κορυφαία αγωνιστική φόρμα φαίνεται να βρίσκεται ο Κορίνθιος δρομέας Χαράλαμπος (Μπάμπης) Λαγός, ο οποίος μέσα σε μία εβδομάδα πέτυχε δύο σημαντικές διακρίσεις στα 1500 μέτρα, εντός κι εκτός Ελλάδας.
Συγκεκριμένα, στις 27 Ιουλίου, ο Λαγός κατέκτησε την 3η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου 2025, τερματίζοντας με νέο ατομικό ρεκόρ 3:43.40. Μια επίδοση που χάρισε ξανά στην Ελλάδα θέση στο βάθρο των 1500 μέτρων σε Βαλκανική διοργάνωση, μετά από αρκετά χρόνια.
Η ανοδική του πορεία επιβεβαιώθηκε λίγες μέρες αργότερα, καθώς εχθές 2 Αυγούστου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου, που διεξήχθη στον Βόλο. Ο Κορίνθιος αθλητής ήταν νικητής στον τελικό των 1500 μέτρων με χρόνο 3:46.21, προσθέτοντας ακόμη έναν τίτλο στην καριέρα του.
Με τις πρόσφατες επιτυχίες του, ο Χαράλαμπος Λαγός όχι μόνο αποδεικνύει τη συνέπειά του στον υψηλό ανταγωνισμό αλλά και ενισχύει το ελληνικό middle-distance τρέξιμο, φέρνοντας χαμόγελα και αισιοδοξία για τις επόμενες διεθνείς διοργανώσεις.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί… την ”Χρυσή κούρσα”:




