Νέα πρόσωπα υποδέχεται η Ελληνική Αστυνομία στην Πελοπόννησο, καθώς την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν οι τελετές ορκωμοσίας των νέων Ειδικών Φρουρών στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειας.

Η διαδικασία έγινε σε όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις, σηματοδοτώντας την έναρξη της υπηρεσιακής πορείας των νέων στελεχών που εντάσσονται στο δυναμικό της ΕΛ.ΑΣ.

Η ορκωμοσία στην Κορινθία

Η Κορινθία ήταν ανάμεσα στις περιοχές όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή. Οι νέοι Ειδικοί Φρουροί ορκίστηκαν στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, εντασσόμενοι πλέον στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η άφιξη νέου προσωπικού έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιοχή, καθώς η αστυνόμευση στην Κορινθία καλείται να καλύψει ανάγκες σε πόλεις, χωριά, οδικούς άξονες και τουριστικούς προορισμούς.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο ακριβής αριθμός των νέων Ειδικών Φρουρών που θα τοποθετηθούν στις υπηρεσίες της Κορινθίας.

Το μήνυμα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης

Με αφορμή την ορκωμοσία, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου καλωσόρισε τους νέους Ειδικούς Φρουρούς, ευχόμενη υγεία, δύναμη και επιτυχία στα καθήκοντά τους.

Η ένταξή τους στο Σώμα αποτελεί ένα νέο βήμα για τις αστυνομικές υπηρεσίες της Πελοποννήσου, με το ενδιαφέρον πλέον να στρέφεται στην εκπαίδευση και στην κατανομή του προσωπικού στις επιμέρους περιοχές.

Για την Κορινθία, το ζητούμενο είναι πόσοι από τους νέους Ειδικούς Φρουρούς θα ενισχύσουν τελικά τις τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες.

 

Tags :