Ανατροπή σημειώνεται στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού στη Λιβαδειά, αφού όπως παραδέχθηκε η 32χρονη στην κατάθεσή της, στον εισαγγελέα… παρουσία ψυχολόγου είπε ψέματα ότι έπεσε θύμα βιασμού από τέσσερις άνδρες, για τους οποίους είχε ισχυριστεί ότι την απήγαγαν και συνελήφθη. Οι υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά με την υπόθεση κινήθηκαν όταν αρνήθηκε να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Υπενθυμίζουμε ότι η 32χρονη, κατήγγειλε το πρωί της Τετάρτης (24/7) στο Αστυνομικό Τμήμα Λιβαδειάς ότι έκλεισε ραντεβού με έναν άγνωστο άνδρα μέσω Tik Tok, νωρίτερα την ίδια μέρα.

Όπως περιέγραψε περίπου στις 11.00, το πρωί της Τετάρτης πήγε με την μοτοσυκλέτα της στην παραλία του Αγ. Ισιδώρου όπου είχε κλείσει ραντεβού με τον άνδρα. Ο άνδρας δεν πήγε ποτέ στο ραντεβού και στο σημείο εμφανίστηκαν τέσσερις άγνωστοι άνδρες με ένα μαύρο αυτοκίνητο. Ο ένας από αυτούς βγήκε από το αυτοκίνητο και αφού την πλησίασε, της έκλεισε με την βία το στόμα και τα μάτια. Στη συνέχεια με την βοήθεια των άλλων τριών, την επιβίβασαν παρά την θέλησή της μέσα στο αυτοκίνητο και την μετέφεραν σε άγνωστη ερημική τοποθεσία, περίπου 10 λεπτά από το σημείο της αρπαγής.

Εκεί την αποβίβασαν και την εξανάγκασαν σε συνουσία με την χρήση σωματικής βίας και λέγοντας της ότι εάν αντιδράσει θα την σκοτώσουν. Εν συνεχεία, οι δράστες την μετέφεραν με το αυτοκίνητο και την παράτησαν περίπου στα μέσα της διαδρομής από το αρχικό σημείο που την είχαν αρπάξει. Η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει πεζή και να πάει στη Αστυνομία όπου ζήτησε βοήθεια.

Με πληροφορίες από protothema.gr

Tags :