Ο κακός χρόνος περνάει, ο κακός γείτονας δεν περνάει συνηθίζει να λέει ο λαός μας και αυτό ακριβώς βιώνουν δύο άνδρες στη Θεσσαλονίκη!

Ο άνδρας έστειλε στο δικαστήριο τον 71χρονο γείτονά του καθώς όπως υποστηρίζει πασάλειψε τρεις φορές με περιττώματα και ούρα από τα σκυλιά που κατέχει, τα ρολά και την βιτρίνα του καταστήματος παιδικών ρούχων που διατηρεί με τη σύζυγό του προσβάλοντας την τιμή και την υπόληψη και δυσφημίζοντάς τους. Ο δράστης δεν σταμάτησε εκεί αφού έκανε το ίδιο στο αυτοκίνητό του προσβάλλοντας με τον τρόπο αυτό την τιμή του και δείχνοντας περιφρόνηση προς το πρόσωπό του.

Το θύμα δεν είναι η πρώτη φορά που απευθύνθηκε στις Αρχές αφού έχει υποβάλει και στο παρελθόν μήνυση σε βάρος του 71χρονου του οποίου όμως το αυτί δεν ίδρωσε και συνέχισε να κάνει το ίδιο.

Από την πλευρά του ο δράστης κατηγορεί το θύμα ότι μαζί με την σύζυγό του ξεκίνησαν αυτοί πρώτοι να προκαλούν ζημιές στα αυτοκίνητά του, να πετούν περιττώματα από αδέσποτα σκυλιά και να τα πασαλείβουν στην πόρτα του διαμερίσματός του.

Μιλώντας στο protothema.gr, δίνει τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα και εξηγεί τον λόγο της διαμάχης που όπως λέει, ξεκίνησε για το αποθεματικό ταμείο των κοινοχρήστων. Συγκεκριμένα όπως υποστήριξε ήθελαν χρήματα από το ταμείο για να εγκαταστήσουν φυσικό αέριο στον όροφο τους. Από την ημέρα που αρνήθηκε ξεκίνησαν και τα προβλήματα και άρχισαν να προκαλούν ζημιές στο αυτοκίνητο του και στο μηχανάκι του. Στη συνέχεια ο γείτονας άρχισε να μαζεύει τα περιττώματα από αδέσποτα ζώα και να τα πετάει στο αυτοκίνητο του και έξω από την πόρτα του σπιτιού του.

Η υπόθεση έχει φτάσει πλέον στη δικαιοσύνη και αναμένεται η απόφαση ώστε να μπει ένα τέλος στον αηδιαστικό τρόπο που επέλεξαν οι γείτονες για να εκδικηθούν ο ένας τον άλλον!