Γερή μπάζα προσπάθησε να κάνει ένας έγκλειστος του Ψυχιατρείου των Φυλακών Κορυδαλλού, στην Πάτρα.

Ο 42χρονος δράστης είχε βγει με επταήμερα άδεια και αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το Καρναβάλι, να φορέσει αποκριάτικη στολή ώστε να μην κινήσει υποψίες και ανενόχλητος να χτυπήσει ένα κοσμηματοπωλείο. Κατάφερε να μπει στο κατάστημα αφού αναρριχήθηκε και με την βοήθεια ενός αιχμηρού αντικειμένου, βούτηξε κοσμήματα αξίας 1.200.000 ευρώ.

Ο θεός όμως αγαπά τον κλέφτη αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη και του χάλασε τα σχέδια. Την ώρα που έβγαινε από το κατάστημα με τον σάκο φορτωμένο… έγινε αντιληπτός από υπαλλήλους εταιρείας σεκιούριτι που τον ακινητοποίησαν. Όταν οδηγήθηκε στο Τμήμα και έγινε ταυτοποίηση στοιχείων αποκαλύφθηκε η ταυτότητά του. Σε βάρος του, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένη κλοπή και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του σε περιοχή της Αττικής, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ηλεκτρονικές συσκευές (κινητά τηλέφωνα, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και τηλεόραση), τα οποία φυλάσσονται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, προκειμένου να ελεγχθούν αν τυγχάνουν προϊόντα κλοπής. Ο συλληφθείς πήρε τον δρόμο για τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Επίσης, η ιδιοκτήτρια του καταστήματος δήλωσε ότι στα κοσμήματα προκλήθηκαν σημαντικές φθορές, συνολικής αξίας 350.000 ευρώ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/patrisnews.com

Tags :