Τα αυτοκίνητα φιλάθλων που βρίσκονταν σταθμευμένα περιμετρικά του γηπέδου της ΑΕΚ «OPAP ARENA», είχαν στόχο δύο νεαροί άνδρες.

Αναλυτικότερα, τους τελευταίους 3 μήνες έσπαζαν τα τζάμια των αυτοκινήτων και στη συνέχεια αφαιρούσαν ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα ενώ οι ιδιοκτήτες παρακολουθούσαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα.

Το απόγευμα όμως της περασμένης Κυριακής, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας που περιπολούσαν σε κοντινή απόσταση από το γήπεδο πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα (ΑΕΚ – ΑΡΗΣ), εντόπισαν δύο άνδρες και τους έκριναν υπόπτους. Όταν τους πλησίασαν και τους κάλεσαν σε έλεγχο, το έβαλαν στα πόδια και οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν. Σε κοντινή απόσταση ακινητοποίησαν τον έναν από τους δύο. Πρόκειται για έναν 38χρονο αλλοδαπό ενώ ο συνεργός του ξέφυγε…  Σημειώνεται ότι ο 38χρονος που συνελήφθη για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και κλοπή κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία, αντέδρασε και αντιστάθηκε σθεναρά στους αστυνομικούς.

Από την συνδυαστική αξιολόγηση πληροφοριακών δεδομένων και αποδεικτικών μέσων, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του 38χρονου σε 7 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από σταθμευμένα αυτοκίνητα στη Νέα Φιλαδέλφεια σε μικρή απόσταση από το γήπεδο κατά τις ημέρες διεξαγωγής αγώνων όπως επίσης διαπιστώθηκε ότι έχει συλληφθεί στο παρελθόν για ομοειδή αδικήματα.

Tags :