Κρατώντας μια χειροβομβίδα στα χέρια και φορώντας μάσκα, ένας άγνωστος άνδρας μπούκαρε σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αργυρούπολη και άρπαξε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Όλα έγιναν σήμερα το πρωί, συγκεκριμένα στις 9:40 όταν ο δράστης μπήκε στην τράπεζα και απείλησε τους υπαλλήλους ότι εάν δεν του δώσουν τις εισπράξεις των ταμείων θα τους ανατινάξει. Οι υπάλληλοι του έδωσαν τα χρήματα και αυτός τράπηκε σε φυγή… πεζός.

Πριν λίγες ημέρες, το MEGA έφερε στο φως της δημοσιότητας μία φωτογραφία ενός άνδρα που εισβάλλει σε τραπεζικά υποκαταστήματα και πραγματοποιεί ληστείες υπό την απειλή χειροβομβίδας. Ο άνδρας έχει ληστέψει επιβεβαιωμένα 2 τραπεζικά υποκαταστήματα σε Φάληρο και Νέα Σμύρνη. Φοράει γάντια για να μην αφήνει δακτυλικά αποτυπώματα και μάσκα προστασίας για τον covid. Αφού πηγαίνει στην τράπεζα, κάθεται αρχικά σε κάποιο εσωτερικό ΑΤΜ, προκειμένου να διαπιστώσει εάν υπάρχει αστυνομία στον χώρο και αμέσως μετά κατευθύνεται στο ταμείο, βγάζει την χειροβομβίδα και τη δείχνει στον υπάλληλο, ενώ τον απειλεί πως εάν δεν δώσει ό,τι υπάρχει στο ταμείο θα τραβήξει την περόνη και θα γίνει έκρηξη. Ο υπάλληλος, μη μπορώντας να αντιδράσει, του δίνει το χρηματικό ποσό του ταμείου, και ο άνδρας συνεχίζει να τον απειλεί να μην πει τίποτα και να μην φωνάξει την αστυνομία. Ο ληστής, χτυπά με περιοδικότητα κατά το πρώτο 10ήμερο κάθε μήνα, ενώ αφού κάνει τις ληστείες, φεύγει με τα πόδια.