Στην κόλαση ζούσε για δύο ολόκληρα χρόνια μία 29χρονη ΑΜΕΑ γυναίκα από ένα χωριό της Ηλείας. Όπως δήλωσε σε μία συνέντευξη – εξομολόγηση που έδωσε στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ», το μαρτύριό της ξεκίνησε το 2016 όταν ήταν 22 ετών όταν συγχωριανοί της… αφού την βίαζαν… την πήγαιναν με δεμένα μάτια και σε άλλα χωριά…
Όπως εξομολογείται η κοπέλα, αφού της έδιναν χάπια την ανάγκαζαν να πηγαίνει με 9-10 άτομα το βράδυ και πολλές φορές με 2-3 άτομα μαζί. Οι βιασμοί γίνονταν σε σπίτια και σε αυτοκίνητα ενώ καθ’ όλη την πράξη της έδεναν τα μάτια, τα χέρια και τα πόδια ώστε να μην ξέρει που είναι αλλά και να μην βλέπει τα πρόσωπα των βιαστών ενώ πολλοί από αυτούς φορούσαν κουκούλες και γάντια.
Η 29χρονη γυναίκα, σε μία από τις συνευρέσεις της έμεινε έγκυος και γέννησε ένα μωρό που δεν γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας του… αλλά αγνοείται και η τύχη του αφού δεν της έδωσαν ποτέ.
Αυτό που ζητά σήμερα είναι να μπορέσει να σταθεί μόνη της στα πόδια της, να αφήσει πίσω τη ζωή στο χωριό και να ανοίξει μια καινούργια σελίδα στη ζωή της, μακριά από όλα αυτά που την έκαναν να… υποφέρει για χρόνια.
«Θέλω να φύγω, δεν αντέχω άλλο το χωριό. Ζητάω μια καλύτερα ζωή και μια δουλειά. Θέλω να τελειώσω το σχολείο, να πάρω το απολυτήριο και να φύγω» δηλώνει χαρακτηριστικά.
Σε ότι αφορά το οικογενειακό της περιβάλλον, η ίδια, τα αδέλφια και ο πατέρας της ζουν κάτω από άσχημες συνθήκες σε μια αίθουσα που τους έχει παραχωρηθεί από τον δήμο, αφού το σπίτι τους καταστράφηκε. Μάλιστα, από τον πρόεδρο έγιναν και όλες οι ενέργειες προκειμένου να βρεθεί ένα λυόμενο για να μπορέσουν να ζήσουν με μια κάποια αξιοπρέπεια το υπόλοιπο της ζωής τους.
Κάποια άτομα που μίλησαν αλλά θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, επιβεβαιώνουν τα όσα συνέβησαν με την 29χρονη γυναίκα πριν από τουλάχιστον έξι χρόνια, ωστόσο ανέφεραν πως είναι πολύ πιθανό, να έγιναν με τη θέλησή της ενώ την ίδια ώρα, αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως σχετικά με τα περιστατικά που αφορούν τον… εξαναγκασμό της σε σεξουαλικές πράξεις ότι δεν έχει γίνει καμία επίσημη καταγγελία ή μηνυτήρια αναφορά ώστε να ξεκινήσει η προανακριτική διαδικασία και ο σχηματισμός δικογραφίας.
Πηγή: patrisnews.com




