Με το πτώμα μιας 67χρονης γυναίκες ήρθαν αντιμέτωποι εργαζόμενοι και πελάτες γνωστής αλυσίδας πολυκαταστημάτων στη Φλόριντα των ΗΠΑ, το πρωί της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, τους τράβηξε την προσοχή μία γυναίκα που «έμοιαζε νεκρή»… μέσα σε ένα φορτηγάκι που ήταν παρατημένο στο πάρκινγκ του πολυκαταστήματος και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο επιβεβαίωσαν την πληροφορία και δεν άργησαν όχι μόνο να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι η άτυχη γυναίκα είχε δολοφονηθεί αλλά και να εντοπίσουν αμέσως τον δράστη αφού ήταν και αυτός στο σημείο. Ο 56χρονος, Μάικλ Τζον Ντεσπρές προσπάθησε μάλιστα να δώσει πληροφορίες για το περιστατικό… αφού ήταν ο αρραβωνιαστικός του θύματος… που δεν έπεισαν τους αστυνομικούς και κατάλαβαν ότι ήταν αυτός που είχε διαπράξει το έγκλημα.

Στην ανάκριση που ακολούθησε, ο Ντεσπρές ομολόγησε ότι έπνιξε την άτυχη γυναίκα την ώρα που καθόταν σε μια καρέκλα στην κοινή κατοικία τους και αφού το βράδυ την μετέφερε στο κρεβάτι και κοιμήθηκε δίπλα στο πτώμα. Την επόμενη ημέρα της έβαλε καθαρά ρούχα και την έβαλε μέσα στο φορτηγάκι, μαζί με ένα ποδήλατο το οποίο όπως είπε, θα το χρησιμοποιούσε για να διαφύγει όταν θα την άφηνε στο πάρκινγκ, όπου σκηνοθέτησε το περιστατικό. Επίσης, αποκάλυψε ότι σκεφτόταν τη δολοφονία πολλές μέρες επειδή ήταν «θυμωμένος»… και έφτιαξε ένα όπλο χρησιμοποιώντας σχοινί και δύο λαβές για να την στραγγαλίσει.

Πηγή: newsbeast.gr