Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τις συνθήκες που εντοπίστηκε το πτώμα του 31χρονου σήμερα το απόγευμα. Αναλυτικότερα η σορός εκτός από τα τραύματα εντοπίστηκαν σε πλάτη, πόδια και χέρια, υπήρχαν επίσης πολλές δαγκωματιές από άγρια ζώα.

Η εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι ότι ο δράστης σκότωσε τον Μπάμπη και τον άφησε στο σημείο, προφανώς γιατί ως κυνηγός γνώριζε ότι στην περιοχή κινούνται άγρια ζώα, όπως τσακάλια και κυρίως αγριογούρουνα. Αυτό του έδινε τη σιγουριά ότι θα το κατασπάρασσαν μέσα σε λίγες ώρες και θα εξαφάνιζαν κάθε ίχνος. Ωστόσο φαίνεται με κάποιον τρόπο, ίσως και από τα ίδια άγρια ζώα, η σορός έπεσε μέσα στο μεγάλο αυλάκι με το νερό όπου και εντοπίστηκε.

Όλα αυτά αναμένεται να διαπιστωθούν από την αυτοψία στον χώρο που βρέθηκε το πτώμα και από την νεκροψία-νεκροτομή που θα συμπληρώσει την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργεί ο ιατροδικαστής από την Πάτρα που έσπευσε στο σημείο.

Από την ιατροδικαστική εξέταση θα διαπιστωθεί αν η σορός και τις 18 ημέρες από την εξαφάνιση, ήταν μέσα στο νερό ή έπεσε κάποιες ημέρες αργότερα.

Τα στοιχεία από το σημείο που βρέθηκε ο Μπάμπης φαίνεται να απομακρύνουν το ενδεχόμενο ο δράστης να είχε κάποιον συνεργό. Όπως όλα δείχνουν η δολοφονία έγινε από ένα άτομο που έδρασε μόνο του.

Πάντως μέσω του δικηγόρου της η οικογένεια του Μπάμπη επιμένει και υποστηρίζει ότι αυτό το έγκλημα δεν έχει γίνει από έναν δράστη αλλά υπάρχουν και άλλοι που πρέπει να εντοπιστούν.

Η σορός απομακρύνθηκε από το σημείο ωστόσο η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη σε μια ακτίνα περίπου 2χλμ. Αύριο με το πρώτο φως της ημέρας θα ξεκινήσει νέος κύκλος ερευνών για τον εντοπισμό του φονικού όπλου αλλά και άλλων στοιχείων για την υπόθεση όπως το κινητό τηλέφωνο του θύματος που ίσως ξεκλειδώσει πολλά στοιχεία για τον δράστη και το κίνητρο της δολοφονίας.

Με πληροφορίες από in.gr