«Αλμυρός» θα είναι φέτος, 25η Μαρτίου ο μπακαλιάρος… καθώς η τιμή του έχει αυξηθεί σε σχέση με προηγούμενες χρονιές κυρίως εάν προτιμήσετε να τον απολαύσετε σε εστιατόριο και όχι, στο σπίτι.
Οι τιμές ανά κιλό και ανάλογα το είδος, θα είναι οι εξής:
- Υγράλατος Νορβηγίας με κόκαλο (7,79 – 10,95€)
- Λινγκ σε φιλέτο υγράλατος (7,35 – 7,69€)
- Φιλέτο Ισλανδίας (13,95 – 14,20€)
- Φιλέτο υγράλατος Ισλανδίας τεμαχισμένος (10,59 – 17,72€)
- Κατεψυγμένος μπακαλιάρος φιλέτο εισαγωγής (9,95€)
- Κατεψυγμένος μπακαλιάρος σε φέτες (4,35€ – 5,95€)
- Φρέσκος μπακαλιάρος – ελληνικός (19 – 22€)
Με πληροφορίες από Mega