Αλλαγή εποχής και εκκαθάριση γυναικείας ντουλάπας πάνε πακέτο! Και εκεί που κάνεις ξεσκαρτάρισμα στα συρτάρια σου, συνειδητοποιείς ότι ήδη έχεις ένα από αυτά, γεμάτο ‘‘μάσκες” προσώπου… όλες αγορές των τελευταίων μηνών!
Και από ότι φαίνεται θα χρειαστείς και άλλο συρτάρι, αφού ο COVID19 ήρθε για να μείνει και η χρήση μάσκας σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους είναι υποχρεωτική. Μην δυσανασχετείς… είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς αυτή την καθημερινή ασφυκτική συνήθεια, μεταμορφώνοντάς την σε ένα από τα πιο hot αξεσουάρ, τα οποία θα συμπληρώσουν τα outfits σου!
Ο ”άκομψος” ιός, απαιτεί από σένα να φοράς μάσκα και εσύ με την σειρά σου απαιτείς από αυτή, άνεση, πολυτέλεια και στυλ! Θέλεις ως σύγχρονη γυναίκα που είσαι, να αποπνέεις στο πέρασμά σου, δυναμισμό και θηλυκότητα, μα πάνω από όλα να αναπνέει ελεύθερα η ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου σου!
Εδώ έρχονται τα μεγαλύτερα brands του κόσμου να μεταμορφώσουν τις αδιάφορες μάσκες σε στιλιστικά item, δίνοντας fashion αέρα όχι μόνο στις επίσημες αλλά και αθλητικές εμφανίσεις σου!

SCARF- MASK

Μία πρόταση που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των γυναικών είναι το scarf- mask! Πρόταση της μεγαλύτερης ιέρειας του στυλ στον κόσμο, Olivia Parlemo, η οποία χρησιμοποιεί ένα μαντήλι (κατά προτίμηση μεταξωτό) φορεμένο ως μάσκα, διπλώνοντάς το διαγώνια και δένοντάς το τριγωνικά στο πρόσωπο! Σε ότι έχει να κάνει με το πόσο μας παρέχει ασφάλεια και μας προστατεύει ένα απλό μαντήλι… η απάντηση είναι ότι κάτω από αυτό, φοράμε την απλή χειρουργική μάσκα!

ΒΑΛΤΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ… ΣΤΟΝ ΙΟ!

Εάν ανήκετε σε αυτές που δεν αγαπάτε τα μαντήλια, έρχεται η πρόταση της Γερμανίδας σχεδιάστριας κοσμημάτων Saskia Diez, η οποία προτείνει ότι πιο funky και αντικαθιστά τα ανιαρά λάστιχα της μάσκας, με αλυσίδες σε χρυσό ή ασημί, πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω την δημιουργικότητα!

Tags :