Οι κρύες μέρες του χειμώνα έφτασαν! Και εσύ κλεισμένη μέσα στο σπίτι, έχεις μία ακόμα δικαιολογία… εκτός του lockdown, το κρύο… για να μην πας πουθενά! Που να βγαίνω τώρα έξω… θα παγώσω με τόσο κρύο… άσε που τα μαλλιά μου είναι χάλια! Ας κάτσω να χουζουρέψω… στην κουβερτούλα μου… μονολογείς, γιατί στην πραγματικότητα έχεις τεμπελιάσει… και έχεις γίνει ένα με τον καναπέ… και έχεις χάσει όχι μόνο την διάθεσή σου αλλά και το στύλ σου!

Άσε τις δικαιολογίες, στείλε sms 6… πέτα από πάνω σου τη μιζέρια… άνοιξε την ντουλάπα… πάρε τον πλεκτό σου σκούφο που σε περιμένει να τον φορέσεις… μαζί με την cozy ατμόσφαιρα του σπιτιού σου και… βγες να χαρείς, έστω και για λίγο τον χειμώνα! Γιατί και το κρύο έχει την χάρη του!

Όπως χάρη θα έχεις και εσύ με το πιο must have αξεσουάρ της σεζόν… μετά την μάσκα, τον πλεκτό σκούφο! Εκτός από το ότι σε προστατεύει από το κρύο, μην ξεχνάς ότι τα αξεσουάρ για το κεφάλι είναι η πρώτη επιλογή των πιο hot influencer… στα street style looks!

Και αυτό γιατί μπορούν άνετα, ανεξάρτητα από το στυλ σου να απογειώσουν όλες σου τις εμφανίσεις και το καλύτερο… να σου δώσουν την λύση, σε μια bad hair day!

Ο σκούφος είναι άποψη και εσύ έχεις… ακόμα και αν είσαι κλεισμένη στους 4 τοίχους!

Και αν είσαι deforme…  εμείς σου δίνουμε ιδέες που μπορείς να υιοθετήσεις και να… πετά την σκούφια του… όποιος σε συναντά!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Williams (@lucywilliams02)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Nowak (@cookapl)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Viky Rader (@vikyandthekid)

Tags :