Σενάριο ταινίας θυμίζει η ιστορία μιας γυναίκας στις ΗΠΑ, η οποία κληρονόμησε τον πρώην σύντροφό της με τον οποίο δεν διατηρούσαν καμία επαφή τα τελευταία τρία χρόνια που είχαν είχαν χωρίσει.

Η γυναίκα δημοσιοποίησε την ιστορία της, στην πλατφόρμα Reddit και όπως ανέφερε διατηρούσε σχέση με τον πρώην σύντροφό της για είκοσι χρόνια. Δεν είχαν παντρευτεί καθώς δεν έβρισκαν τον λόγο αφού δεν είχαν παιδιά. Πριν τρία χρόνια ανακάλυψε ότι την απατούσε και τον χώρισε. Αυτός παντρεύτηκε το τρίτο πρόσωπο που είχε μπει στη σχέση τους και όλο αυτό το χρονικό διάστημα προσπαθούσε να διατηρήσει επαφές με την πρώην του, στέλνοντάς της μηνύματα σε γενέθλια και άλλες περιστάσεις. Εκείνη, δεν ανταποκρίθηκε ποτέ σε καμία προσπάθεια επικοινωνίας. Στο μεταξύ η γυναίκα βρήκε ξανά τον έρωτα και μάλιστα με το νέο της φίλο έχουν μαζί μία κόρη και είναι ευτυχισμένη. Κάποια στιγμή, ο πρώην της σταμάτησε εντελώς την επικοινωνία και πριν από 4 μήνες έγινε γνωστό ότι αυτοκτόνησε, ενόσω μάλιστα η γυναίκα του ήταν έγκυος. Τότε, η γυναίκα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από έναν δικηγόρο, ο οποίος την ενημέρωσε ότι ο πρώην της τής είχε αφήσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό (συγκεκριμένα 700 χιλιάδες δολάρια), καθώς και ένα γράμμα στο οποίο εξηγούσε πόσο πολύ ήθελε να πάρει εκείνη αυτά τα χρήματα.

«Άφησε τα πάντα σε μένα, με την εξαίρεση των γονιών του και του ανιψιού του. Έλαβα ένα γράμμα όπου απολογούνταν για όσα έκανε, λέγοντας ότι με αγαπούσε, ευχόμενος να είμαι ευτυχισμένη με την οικογένειά μου και δηλώνοντας την πρόθεσή του να βοηθήσει με αυτό».Η σύζυγος και οι γονείς του εκλιπόντα δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι συνέβη τέτοιο πράγμα και ετοιμάζονται να προσβάλουν τη διαθήκη ενώπιον του αρμόδιου δικαστηρίου.

Η γυναίκα δεν γνωρίζει πώς να κινηθεί και έτσι ζήτησε τη βοήθεια των χρηστών του Reddit, οι οποίοι αποφάνθηκαν κατά πλειοψηφία ότι πρέπει να βρει έναν δικηγόρο ειδικευμένο στο κληρονομικό δίκαιο. Μιας και η τελευταία επιθυμία του εκλιπόντα ήταν αυτή, θεωρητικά το δικαστήριο πρέπει να τη σεβαστεί. Ίσως οι οικείοι του επικαλεστούν στο δικαστήριο ότι εκείνος δεν βρισκόταν στην ψυχολογική κατάσταση για να παίρνει σωστές αποφάσεις για τον εαυτό του και τους άλλους, όπως και να έχει πάντως, η πρώην του σίγουρα θα λάβει κάποιο ποσό.

Με πληροφορίες από marieclaire.gr

Tags :