Μία 17χρονη κοπέλα αψήφησε τους φόβους της και κατάφερε να αντιμετωπίσει μία αρκούδα, όχι σε κάποιο δάσος… αλλά στην αυλή του σπιτιού της.

Το περιστατικό έγινε στην Καλιφόρνια, όταν μια αρκούδα προσπάθησε να εισχωρήσει στην πίσω αυλή του σπιτιού της 17χρονης Hailey Morinico παρέα με τα αρκουδάκια της. Όταν η κοπέλα το αντιλήφθηκε, έτρεξε αμέσως και κατάφερε να σπρώξει το άγριο ζώο από την μάντρα που είχε σκαρφαλώσει με μια κίνηση για να σώσει τα 2 σκυλάκια της.

Σε video που δημοσίευσε η ίδια στο Tiktok, φαίνεται η αρκούδα να περπατά πάνω από τον τοίχο της αυλής και τα σκυλιά να προσπαθούν να την διώξουν. Το άγριο ζώο χτυπάει απειλητικά ένα από τα σκυλιά. Η 17χρονη Hailey Morinico τρέχει να σώσει τα σκυλιά της και τα καταφέρνει.

@bakedlikepie

#duet with @tempurashrimp here is the famous cousin Hailey! #bear #ohno #cousinhailey

♬ original sound – secks haver ?

Όπως η ίδια είπε, κοίταξε την αρκούδα κατάματα και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν να την σπρώξει αφού ήδη είχε επιτεθεί στο μικρότερο σκυλάκι της. Από αυτή την μάχη, η 17χρονη υπέστη ένα σπασμένο δάχτυλο και τραυματίστηκε στο γόνατο.

Επίσης, όπως ανέφερε η Hailey δεν ήθελε να σπρώξει την αρκούδα με δύναμη και να της κάνει κακό αλλά απλά να την κάνει να χάσει την ισορροπία της.

Η μητέρα της, Citlally Morinico αντέδρασε στο Facebook λέγοντας για την κόρη της:

«Έσωσε το σκυλί μας, με εξαιρετικό θάρρος. Για μένα ήταν μία από τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής μου” και συνέχισε λέγοντας ότι ”Έστειλα το βίντεο στην ομαδική συνομιλία της οικογένειας, γιατί ήξερα ότι οι άνθρωποι θα νόμιζαν ότι ήμουν τρελή, οπότε το δημοσίευσα. Ωστόσο, δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη αντίδραση!”

Δείτε στο video που ακολουθεί την αρκούδα να εισβάλει στο σπίτι:

Πηγή: dailymail.co.uk