Η θρυλική σειρά που αγαπήθηκε από χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο ”Sex and the City”, επιστρέφει με λίγα επεισόδια και τις 3… από τις 4 πρωταγωνίστριες της, στην μικρή οθόνη.

Ο νέος κύκλος θα αποτελείται από δέκα μισάωρα επεισόδια και θα προβληθεί από το HBO Max. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Σίνθια Νίξον και η Κριστίν Ντέιβις θα μοιραστούν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους… παρά την απουσία της Κιμ Κατράλ!

Να αναφέρουμε ότι σε παλιότερες δηλώσεις, η γνωστή ”Σαμάνθα Τζόουνς” της σειράς είχε αναφέρει πως δεν θα ήθελε να ξανασυνεργαστεί… με τις συμπρωταγωνίστριές της και ότι δεν είχαν φιλική αλλά.. τοξική σχέση.

Ο τίτλος του νέου κύκλου είναι”And Just Like That” και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη της άνοιξης. Έτσι απλά κι εμείς… θα απολαύσουμε τις φίλες από τα παλιά… μετά από πολλά χρόνια και θα δούμε πόσο έχουν αλλάξει, αν έχουν αλλάξει διανύοντας… την 5η δεκαετία της ζωής τους!

Σίγουρα θα μας ξαφνιάσουν ευχάριστα οι νέες περιπέτειές τους…  στην αγαπημένη τους πόλη, την Νέα Υόρκη… όπως επίσης η ειλικρίνεια και το χιούμορ τους που κέρδισαν όχι μόνο τις καρδιές μας αλλά… 7 Emmys και 8 χρυσές σφαίρες!

H ”Σάρα Τζέσικα Πάρκερ” ανέβασε ήδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πρώτο teaser της σειράς:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Πηγή photo: instagram-time_charlie