Με μία ανάρτηση στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο ιδιοκτήτης της ομάδας Γιώργος Σπανός ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Ατρόμητο μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Γιώργος Σπανός υποστήριξε ότι ο κύκλος του στον Ατρόμητο ολοκληρώθηκε. Παράλληλα διαβεβαίωσε ο ίδιος πως “θα αφήσω μια ομάδα με γερές βάσεις και χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες”. Βρέθηκε στο τιμόνι της ομάδας 16 χρόνια.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση.

Αναλυτικά:

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον κόσμο της ομάδας θα ήθελα να ενημερώσω για την πρόθεσή μου να αποχωρήσω από τα κοινά της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι.

Πιστεύω ότι ο κύκλος μου στην ομάδα ολοκληρώθηκε.

Σε αυτά τα 16 χρόνια που ήμουν στο τιμόνι η ιστορία θα με γράψει με θετικό ή αρνητικό πρόσημο γι’ αυτά που πέτυχα.

Να είναι σίγουρος ο κόσμος της ομάδας ότι μέχρι την τελευταία μέρα θα δουλεύω και θα προασπίζομαι τα συμφέροντα της ομάδας και θα αφήσω μια ομάδα με γερές βάσεις και χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Σπανός

Με τον Γιώργο Σπανό, ο Ατρόμητος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία. του σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ήταν η σεζόν 2006/07 όπου αντιμετώπισε τη Σεβίλλη για το Κύπελλο UEFA.

Συνολικά, στα 16 χρόνια παρουσίας του, οι Περιστεριώτες κέρδισαν επτά φορές ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παράλληλα, για δύο σερί χρονιές (2011, 2012), έφτασε έως τον τελικό του Κυπέλλου. Έχασε το τρόπαιο από την ΑΕΚ (3-0) και τον Ολυμπιακό (1-2 στην παράταση).

Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Γιώργος Σπανός είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία στην αναμέτρηση Ατρόμητος – Ολυμπιακός. Ζήτησε δε να συναντηθεί με τον αρχιδιαιτητή Μάρκ Κλάτενμπεργκ.  Σκοπός του να εκφράσει και κατ’ ιδίαν τα παράπονα και τις ανησυχίες του.