Ο πρώην Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, παραχώρησε συνέντευξή στον Just Radio 96.4 και στην εκπομπή Fata Morgana με τον Αντώνη Σουκαρά και απάντησε σε όσα τον κατηγόρησε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος.
Αρχικά εξέφρασε τους φόβους του, για την ποιότητα του νερού στην πόλη της Κορίνθου καθώς τα αποτελέσματα που γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος σήμερα, οποία βγήκαν τη Δευτέρα και όχι το Σάββατο που ο Δήμαρχος μίλησε για πόσιμο νερό και προέτρεπε τους Κορίνθιους να συνεχίζουν να πίνουν από την βρύση. Συνέχισε, τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν μίλησε ποτέ για “μη ποιοτικό νερό” αλλά για “ακατάλληλο προς χρήση νερό”. Επίσης, αναφέρθηκε στην εμπλοκή του δήμου Σικυωνίων και στα έγγραφα της δικαιοσύνης που είδαν το φως της δημοσιότητας αλλά και στο πρόσωπο του κ. Νίκου Σταυρέλη και του κ. Βασίλη Νανόπουλου τους οποίους χαρακτήρισε ανίκανους να διαχειριστούν το θέμα του νερού και επικαλέστηκε συγκεκριμένους λόγους.
Μάλιστα ενημέρωσε για την ιστορία, όπως είπε ότι ο αδερφός του Κωνσταντίνος Πνευματικός είναι γεωλόγος και ήταν ο σύμβουλός του, στα θέματα νερού αλλά κ αυτός που έκανε τις πρώτες μελέτες και έβαλε την υπογραφή του για τις εισηγήσεις της άδειας χρήσης νερού.
Τέλος, ανέφερε ότι για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια αγόρασε εμφιαλωμένο νερό.
Ακούστε, αναλυτικά την συνέντευξη στο Just Radio 96.4 :




