Σε εξέλιξη βρίσκονται από το Σάββατο 21 Αυγούστου οι εκδηλώσεις της 2ης εβδομάδας δράσεων του Corinth Living Streets “Dream, Schedule and Enjoy the Experience” στην πλατεία του Φλοίσβου.

▶Χθες Κυριακή 22 Αυγούστου, το πρόγραμμα περιλάμβανε ομιλίες και παρουσιάσεις με αντικείμενο το περιβάλλον, την αειφόρο Γεωργία, την διαχείριση των αποβλήτων και την θαλάσσια ρύπανση.

Ειδικότερα, για την Προώθηση Αειφόρων Γεωργικών Μεθόδων & Διαχείριση Γεωργικών Αποβλήτων ομιλία πραγματοποίησε ο κ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Ερευνητής Γεωπόνος και Διδάκτορας του Ε.Μ.Π.

Για την Θαλάσσια Ρύπανση και τα Μικροπλαστικά η παρουσίαση έγινε από την Περιβαλλοντολόγο του Πανεπιστημίου Πατρών κ.Χρυσή Καραπαναγιώτη.

▶Οι δράσεις συνεχίζονται σήμερα Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021
• Στις 19:00 με προβολές από το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο
• Στις 21:00 με ομιλία για την Κλιματική αλλαγή και την ατμοσφαιρική ρύπανση από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

✅Για το πρόγραμμα της εβδομάδας που ολοκληρώνεται το Σάββατο 28 Αυγούστου πατήστε εδώ: 
https://corinthlivingstreets.com/

«Το Living Streets είναι μέρος της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας για το Κλίμα (EUKI) του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Υπουργείου Περιβάλλοντος, Προστασίας της Φύσης και Πυρηνικής Ασφάλειας(BMU).» [«Living Streets is part of the European Climate Initiative (EUKI) of the German Federal Ministry for the Environment, Nature Conservation and Nuclear Safety (BMU)»] .

Στην Ελλάδα υλοποιείται από το Δίκτυο “ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ”