Ο Κόρφος Κορινθίας έστειλε ηχηρό μήνυμα την Κυριακή 10 Αυγούστου, με πολίτες και φορείς να ενώνονται και να φωνάζουν δυνατά: «Όχι στα ιχθυοτροφεία».
Εχθές το απόγευμα πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση ενάντια στην ίδρυση Π.Ο.Α.Υ. (Περιοχές Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών) και η περιοχή γέμισε με φωνές διαμαρτυρίας, καθώς κάτοικοι, επαγγελματίες και σύλλογοι στάθηκαν πλάι – πλάι για την προστασία της θάλασσας, της αλιείας και του τουρισμού.
Στις ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν, τονίστηκε η ανάγκη για βιώσιμη ανάπτυξη που θα προστατεύει την ποιότητα ζωής και το μέλλον του Κόρφου. Οι συμμετέχοντες ξεκαθάρισαν ότι δεν θα επιτρέψουν την οικολογική και οικονομική υποβάθμιση της περιοχής, ενώ δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους με νέες δράσεις και κινητοποιήσεις καθώς τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για ολόκληρο τον Αργοσαρωνικό.




