Ανάσα για τους κατοίκους της περιοχής της Αγίας Άννας στην Κόρινθο φέρνει η έγκριση χρηματοδότησης για την κατασκευή έργου απορροής όμβριων υδάτων. Για δεκαετίες κάθε φορά που άνοιγαν οι ουρανοί, οι κάτοικοι της περιοχής ζούσαν με τον φόβο της πλημμύρας αφού τα νερά της βροχής μετατρέπονταν σε απειλή καθώς το δίκτυο απορροής δεν επαρκούσε, προκαλώντας προβλήματα και ζημιές.

Το έργο θα υλοποιηθεί στην οδό Αγίας Άννας, στο τμήμα ανάμεσα στις οδούς Οδυσσέα Ανδρούτσου και την υπόγεια διάβαση της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών έχοντας στόχο να λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα που δημιουργούσε προβλήματα στην καθημερινότητα των κατοίκων και των διερχόμενων οδηγών.

Η χρηματοδότηση ύψους 703.000 ευρώ έρχεται μέσα από πρόγραμμα του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, και όπως αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής και Χρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων Βαγγέλης Παπαϊωάννου, το έργο είναι αποτέλεσμα συνεργασίας και εξωστρέφειας.