Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα στο κέντρο της Κορίνθου, όταν επιχειρηματίας καταστήματος οπτικών κατήγγειλε περιστατικό απόπειρας κλοπής μέσα στον χώρο της επιχείρησής της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημόσια ανάρτησή της στα social media, ομάδα 6 ατόμων εισήλθε στο κατάστημα και προκάλεσε ένταση, επιχειρώντας – όπως υποστηρίζει – να αφαιρέσει προϊόντα.

Όπως αναφέρει η ίδια, ειδοποιήθηκε άμεσα η Αστυνομία, η οποία επενέβη στο σημείο και προχώρησε στις προβλεπόμενες ενέργειες.

Η επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, αλλά για επαναλαμβανόμενα φαινόμενα που, όπως λέει, αντιμετωπίζουν καταστήματα στο κέντρο της πόλης, κυρίως κατά τις απογευματινές ώρες, δημιουργώντας έντονη ανησυχία στον εμπορικό κόσμο.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει συζητήσεις μεταξύ επαγγελματιών της περιοχής, οι οποίοι κάνουν λόγο για αυξημένα φαινόμενα παραβατικότητας στο εμπορικό κέντρο της Κορίνθου και ζητούν λύσεις.

Tags :