Μυστικά πάρτι στήνονται σε όλη την Ελλάδα, με τους επίδοξους παραβάτες να σκαρφίζονται κάθε είδους μέθοδο για να τα διαφημίσουν και να προσελκύσουν νέους κυρίως, που θέλουν να το ρίξουν έξω… και λόγω Covid δεν μπορούν!

Τα κορονοπάρτι, εκτός από «Μόδα» της εποχής είναι και «Βόμβες» υπερμετάδοσης του κορονωϊού αφού οι μάσκες και οι αποστάσεις είναι λέξεις άγνωστες ενώ η μουσική παίζει στη διαπασών και το αλκοόλ ρέει άφθονο και συνήθως γίνονται σε σπίτια, αποθήκες κ.τ.λ.

Ένα από αυτά τα κορονοπάρτι… πρόκειται να γίνει σήμερα Σάββατο 29 Ιανουαρίου σύμφωνα με καταγγελία, γονέα παιδιού στο http://loutraki365.gr. Μάλιστα, υπάρχει και το κατάλληλο αντίτιμο αφού η τιμή για την είσοδο είναι 5 ευρώ (με ποτό), ενώ αν θελήσει και δεύτερο ποτό, η τιμή του είναι 3 ευρώ.

Το μέρος που θα γίνει το πάρτι, παραμένει άγνωστο αφού οι διοργανωτές σύμφωνα πάντα με την καταγγελία μπορεί να έχουν κατακλύσει τα Social Media με stories, φρόντισαν όμως να παρέχουν πληροφορίες για την τοποθεσία μόνο σε όσους τους στέλνουν προσωπικό μήνυμα, αφού πρώτα “ελεγχθούν”.