Ο 33χρονος άνδρας που κακοποίησε την 28χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, την Τετάρτη (28/9) στην Κόρινθο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του DMnews.gr, λίγες ώρες μετά την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο προσποιούμενος ότι ενδιαφέρεται για την υγεία της. Δεν γνώριζε όμως, ότι το θύμα βρισκόταν εκεί με την δικηγόρο του και ότι ήδη είχε καταγγείλει το σοκαριστικό συμβάν στις Αρχές. Ήταν πολύ αργά για τον δράστη να περιπλανήσει και να ”ξεγελάσει” τους Αστυνομικούς, οι οποίοι τον συνέλαβαν ως υπαίτιο της επίθεσης.

Εχθές το πρωί, ο δράστης πέρασε την πόρτα του του Δικαστικού Μεγάρου Κορίνθου και βρέθηκε ενώπιων του ανακριτή, όπου μετά την απολογία του αποφάσισε την προφυλάκισή του για το αδίκημα του βιασμού. Έως αυτή την ώρα κρατείται στο ΑΤ Κορίνθου και αύριο θα μεταχθεί στις φυλακές Τρίπολης.

Το χρονικό της επίθεσης και του βιασμού

Όλα ξεκίνησαν ξημερώματα της Τετάρτης (28/9) έξω από το σπίτι της 28χρονης, στην Αλμυρή Κορινθίας όπου βρέθηκε ο 33χρονος Αλβανικής καταγωγής αφού πρώτα είχε επικοινωνήσει με το θύμα και του είχε ζητήσει να μιλήσουν για την βάφτιση του 2,5 ετών παιδιού τους που θα γινόταν την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου. Η 28χρονη βγήκε έξω από το σπίτι και τότε ο δράστης την επιβίβασε με το ζόρι στο αυτοκίνητό της, το οποίο ήταν ιδιοκτησία της μητέρας της και αφού μπήκε στη θέση του οδηγού και ασφάλισε τις πόρτες κατευθύνθηκε προς τον Ισθμό. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, την χτυπούσε με τα χέρια του στο κεφάλι και στο σώμα. Στη συνέχεια, οδήγησε το αυτοκίνητο σε στενό ερημικό δρόμο στην περιοχή της Κυρά – Βρύσης και αφού την έγδυσε, άρχισε να την απειλεί και στο τέλος άναψε έναν αναπτήρα και της έκαψε τα μαλλιά. Έπειτα την πήρε και την πήγε στο σπίτι των γονιών του, στην Κόρινθο και την βίασε. Η 28χρονη κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια του… το επόμενο πρωί, περίπου στις 8:00 όταν αυτός έφυγε για τη δουλειά και το έσκασε. Αμέσως επικοινώνησε με την δικηγόρο της, ώστε να ζητήσει την βοήθειά της καθώς κατάλαβε ότι πλέον δεν κινδυνεύει μόνο η δική της ζωή αλλά και η ζωή των ανήλικων παιδιών της, 5 και 2,5 ετών. Σημειώνεται ότι το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση 6 μήνες ενώ όπως έγινε γνωστό, στο παρελθόν το θύμα είχε κακοποιηθεί πολλές φορές αλλά δεν είχε καταγγείλει τα περιστατικά. Μάλιστα αυτός ήταν ο λόγος που απομακρύνθηκε από τη συζυγική στέγη.

Η δικηγόρος την συμβούλευσε να πάνε στο Νοσοκομείο διότι βρισκόταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική αλλά και σωματική κατάσταση και χρειαζόταν βοήθεια. Αφού πήγαν στα επείγοντα, στη συνέχεια πήγαν στο ΑΤ Κορίνθου όπου δόθηκε κατάθεση και ξαναπήγαν στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε έως αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας που πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι της.

Η 28χρονη είναι καλύτερα στην υγεία της αλλά έχει άσχημα χτυπήματα στο σώμα, στο κεφάλι και στα μάτια και για το επόμενο χρονικό διάστημα θα πρέπει να επισκέπτεται οφθαλμίατρο για τυχόν επιπλοκές.

Σε ότι αφορά τον δράστη, δεν δέχεται τις κατηγορίες ξυλοδαρμού και βιασμού… με την δικηγόρο του, να δηλώνει ότι περιμένει το πόρισμα της Ιατροδικαστικής εξέτασης.