Η Αργολίδα και ο Δήμος Επιδαύρου μπήκαν στο ”βαθύ κόκκινο” και αυτό συνεπάγεται με σκληρό lockdown και τήρηση μέτρων!

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης, καλεί τους δημότες μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, να δείξουν υπομονή, αυτοσυγκράτηση και σοβαρότητα. Μα πάνω από όλα σεβασμό στα νοσοκομεία και στους υγειονομικούς, της Αργολίδας που εδώ και έναν χρόνο δίνουν σκληρό αγώνα.

Χαρακτηριστική η φράση του: ”Μην περιμένουμε να ξεγελάσουμε τον Αστυνομικό, να προσπαθήσουμε να ξεγελασουμε τον ιό!”… θέλοντας να στείλει το μήνυμα πως σε αυτό που ζούμε… είμαστε όλοι μαζί και έτσι πρέπει να είμαστε ώστε να να τελειώσει σύντομα αυτή η περιπέτεια!

Δείτε αναλυτικά το μήνυμα, του Τάσου Χρόνη:

”Από αύριο είμαστε πάλι σε διαφορετική κατάσταση από ότι ήμαστε σήμερα! Θα συζητήσουμε πάλι για τα μέτρα! Για το αν έπρεπε, για το ποιος φταίει, για το πότε θα τελειώσει κ.ο.κ. Ας το συζητήσουμε όμως, τηρώντας για ΜΙΑ ακόμα φορά τα μέτρα! Τηρώντας τα αυστηρά!

Μην περιμένουμε να ξεγελάσουμε τον Αστυνομικό, να προσπαθήσουμε να ξεγελάσουμε τον ιό!

Η Αργολίδα δοκιμάζεται! Και δοκιμάζεται στα νοσοκομεία της! Εκεί που δίνουν αγώνα και ζουν μια άλλη ζωή, ένα χρόνο τώρα, οι υγειονομικοί μας!
Σας καλώ και σας παρακαλώ να είμαστε όλοι προσεκτικοί!

Αυτοί που είναι καραντίνα, να είναι στο σπίτι τους. Δεν χρειάζεται έλεγχος! Αυτοσυγκράτηση και σοβαρότητα χρειάζεται!

Δεν θέλει κανείς να κολλήσει και φυσικά δεν φταίει τις περισσότερες φορές. Θα φταίει όμως εάν με την συμπεριφορά του βάλει σε μπελάδες την κοινότητα!

Σε αυτό είμαστε όλοι μαζί και έτσι θα πρέπει να είμαστε Ας ελπίσουμε για λίγο ακόμα η υπομονή μας να βοηθήσει και να τελειώσουμε σύντομα!

Ο Δήμος Επιδαύρου όπως και όλη η Αργολίδα είναι σε “βαθύ κόκκινο “. Αυτό σημαίνει ότι από αύριο Πέμπτη 4 Μαρτίου έως και την Τρίτη 16 Μαρτίου, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στο Δήμο μας , όπως επίσης κλειστοί θα είναι και οι αθλητικοί χώροι (εξαιρούνται όσοι εμπλέκονται, αθλητές, διαιτητές, βοηθοί διαιτητών, με τις κατηγορίες του ποδοσφαίρου Super League 1 και Super League 2, όπως επίσης και με την 1η κατηγορία Καλαθοσφαίρισης και Πετοσφαίρισης).
Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου θα λειτουργούν με το απαραίτητο προσωπικό και οι πολίτες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν μόνο σε εξαιρετικά επείγουσα ανάγκη.
Προσοχή στις μετακινήσεις αφού υπάρχουν αλλαγές στο νούμερο 2️⃣, 4️⃣ και 6️⃣ όπως επίσης η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι από τις 19:00-05:00.
Τηρούμε τα μέτρα, πλένουμε καλά και συχνά τα χέρια μας, φοράμε με ορθό τρόπο τη μάσκα και κρατάμε αποστάσεις.
Αναλυτικά τα μέτρα για ολους τους κλαδους και τις δραστηριότητες στη σελίδα covid19.gov.gr, στην ενότητα “επίπεδο Γ. Πολύ αυξημενου κινδύνου “.

Δείτε την ανάρτηση στο facebook:

Απο αυριο ειμαστε παλι σε διαφορετική κατάσταση απ ότι ήμαστε σήμερα!
Θα συζητήσουμε πάλι για τα μέτρα!
Για το αν…

Δημοσιεύτηκε από Tasos Chronis στις Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021