Η είδηση ότι εντοπίστηκε το πτώμα του Μπάμπη Κούτσικου έγινε γνωστή λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα στον αέρα της εκπομπής LIVE NEWS από την οικογένεια του που έλαβε την πληροφορία ενώ βρισκόταν έξω από τα δικαστήρια του Μεσολογγίου όπου είχε οδηγηθεί ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Η σορός εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη στον Κάμπο Ευηνοχωρίου σε μία βαλτώδη περιοχή από εκπαιδευμένο σκύλο Κ9 μέσα σε ένα αυλάκι του βάλτου στο τέλος μίας τριφυλλιάς με ρύζια σκεπασμένη με ένα βαρύ αντικείμενο. Σημειώνεται ότι εχθές ο εκπαιδευμένος σκύλος που βοηθούσε στις έρευνες των Αρχών είχε εντοπίσει μία μυρωδιά αλλά από τον αέρα έχανε την επαφή και σήμερα που ξαναβρέθηκε στο σημείο εντόπισε τη σορό.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη το σημείο που βρέθηκε η σορός είναι μέσα σε ένα χωράφι όπου βρίσκεται μια λιμνούλα σαν βάλτος. Κατά τη γνώμη του δεν παρασύρθηκε αλλά ο δολοφόνος τον έριξε εκεί και ίσως τον σκότωσε σε κοντινό σημείο. Κάπου εκεί γύρω πιθανόν να βρίσκεται και το όπλο της δολοφονίας.

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής ώστε να εξετάσει τη σορό του 31χρονου και για να γίνει η αναγνώριση από τα ρούχα που είχαν δηλωθεί πως φορούσε το μοιραίο βράδυ.

Με πληροφορίες από protothema.gr/megatv.com