«Χρυσές δουλειές» έκαναν δύο 33χρονες ημεδαπές και μία 38χρονη ημεδαπή με τα τρία ανήλικα παιδιά τους, στην Αργολίδα!

Σύμφωνα με το Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών και έπειτα από μεθοδική έρευνα που πραγματοποίησαν σχετικά με έντεκα κλοπές στην πόλη του Άργους και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, τσάκωσαν τις μητέρες και τα παιδιά, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και για παραμέληση της εποπτείας τους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι κατά το χρονικό διάστημα από την 7.1.2022 έως και την 9.4.2022, στο Άργος και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, είχαν διαπράξει συνολικά έξι περιπτώσεις κλοπών δίκυκλων μοτοποδηλάτων και μοτοσικλετών καθώς και -5- περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα και οικία, όπου αφαίρεσαν, μεταξύ άλλων, χρήματα, κοσμήματα, αγροτικά εργαλεία και προσωπικά έγγραφα.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος το οποίο ξεπερνά τις 17.500 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών Τρίπολης για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.