Ο  φόβος και ο τρόμος έχει γίνει για τους οδηγούς το 221ο χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Στυλίδας στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος είναι ότι μέσα σε λίγες ημέρες έχουν καταγραφεί τρεις ληστείες, συγκεκριμένα σε πάρκινγκ όπου οι οδηγοί σταματούν συνήθως για να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, στο σημείο ”καραδοκεί” ένας νεαρός με κουκούλα ο οποίος επιτίθεται στους οδηγούς και στους συνεπιβάτες κρατώντας μαχαίρι και στη συνέχεια αρπάζει ότι βρει μέσα από τα αυτοκίνητα.

Μια οικογένεια με οδηγό έναν 30χρονο και συνεπιβάτες τον 60χρονο πατέρα του και την 59χρονη μητέρα του, που σταμάτησαν στο συγκεκριμένο πάρκινγκ έπεσαν θύματα του ληστή. Αφού κατέβηκαν από το αυτοκίνητο όταν ο ληστής άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού, αιφνιδιάζοντας τον 30χρονο και του άρπαξε μια τσάντα που περιείχε 38.000 ευρώ σε μετρητά, δύο ρολόγια μάρκας Rolex, 20 χειροποίητα μανικετόκουμπα και διάφορα έγγραφα, συνολικής αξίας άνω των 200.000 ευρώ. Όταν ο 30χρονος προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη, εκείνος τον απείλησε και τράπηκε σε φυγή πηδώντας την περίφραξη της εθνικής. Το ίδιο επιχείρησε να κάνει και ο 30χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά.

Επίσης μία παρέα φοιτητών, αγοριών και κοριτσιών που σταμάτησαν και κατέβηκαν να πάνε τουαλέτα όταν επέστρεψαν στο αυτοκίνητο βρήκαν το τζάμι σπασμένο και τον ληστή να αρπάζει τις τσάντες που περιείχαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα αξίας. Όταν ένα από τα αγόρια επιχείρησε να τον σταματήσει, ο ληστής έβγαλε μαχαίρι και τράπηκε σε φυγή περνώντας και πάλι πίσω από τον φράχτη.

Τέλος ένας άλλος οδηγός όταν βγήκε από την τουαλέτα βρήκε και αυτός σπασμένο το τζάμι του αυτοκινήτου και το τσαντάκι του που μέσα περιείχε πάνω από 5.000 ευρώ και άλλα αντικείμενα αξίας να έχει κάνει φτερά.

Με πληροφορίες από in.gr