Οι καβγάδες ανάμεσα σε μαθητές Γυμνασίου στον Βόλο… πήραν άσχημη τροπή με αποτέλεσμα οι γονείς του ενός να φορέσουν χειροπέδες.

Αναλυτικότερα, οι μαθητές τσακώθηκαν για άγνωστο λόγο το μεσημέρι της Πέμπτης όταν σχόλασαν. Κάποιοι από αυτούς… δεν σταμάτησαν εκεί και πήγαν στο σπίτι του ενός συμμαθητή τους, όπου τους είδε η μητέρα του, η οποίο βγήκε έξω και τους ζήτησε να φύγουν.

Τα παιδιά από την πλευρά τους, υποστήριξαν ότι η μητέρα τους έβρισε και πως στη συνέχεια βγήκε έξω και ο πατέρας του συμμαθητή τους, ο οποίος κρατούσε μία κυνηγετική καραμπίνα. Φοβήθηκαν και αφού έφυγαν, επέστρεψαν στα σπίτια τους και ενημέρωσαν τους γονείς τους. Έντρομοι οι γονείς τους, κατήγγειλαν στην Αστυνομία το ζευγάρι που συνελήφθη με την κατηγορία της εξύβρισης, της απειλής, ενώ ο άνδρας κατηγορείται και για παράνομη οπλοκατοχή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι των συλληφθέντων, αλλά δεν βρήκαν το κυνηγετικό όπλο, το οποίο φέρεται να κρατούσε ο 45χρονος όταν βγήκε από το σπίτι του, για να τους ζητήσει να αποχωρήσουν, σύμφωνα πάντα με τα παιδιά.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του. Η δίκη ορίστηκε να γίνει την μεθαύριο Δευτέρα.

Με πληροφορίες από volosday.gr