Τον χάρο με τα μάτια του είδε ένας ανυποψίαστος Ρομά, οδηγός αυτοκινήτου όταν δέχθηκε μια σφαίρα την ώρα που οδηγούσε σε δρόμο της Γαστούνης.
Αναλυτικότερα, τα ξημερώματα της Τρίτης ένας άνδρας βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του, όταν για άγνωστο λόγο πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο ένα αυτοκίνητο που περνούσε από το σημείο. Το αποτέλεσμα ήταν, η σφαίρα να σπάσει το παρμπρίζ και να πετύχει τον οδηγό στην κοιλιά. Ο άτυχος άνδρας πήγε στο Κέντρο Υγείας όπου οι γιατροί του έβγαλαν ένα υπόλειμμα από την σφαίρα και το παρέδωσαν στις Αρχές. Άλλο ένα κομμάτι από την σφαίρα βρέθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.
Οι Αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη και τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του βρήκαν το αεροβόλο, έναν γεμιστήρα με 15 μεταλλικά σφαιρίδια και μια μεταλλική φύσιγγα πεπιεσμένου αέρα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.
Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο δράστης μετέβει στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας να δει τι έχει συμβεί και δέχθηκε επίθεση από ομόφυλους του θύματος.




