Τσίτα τα γκάζια είχε ένας 31χρονος Τούρκος, στην Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου με αποτέλεσμα να τρακάρει και να ακολουθήσουν τραγελαφικά γεγονότα.
Σύμφωνα με το voria.gr, ο άνδρας κατευθυνόταν στην Τουρκία από την Αυστρία έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Συγκεκριμένα, έτρεχε με 192 χιλιόμετρα και όταν έφτασε στα διόδια του Λαγκαδά δεν μείωσε ταχύτητα και έσπασε τη μπάρα. Το αυτοκίνητο από την σύγκρουση, τούμπαρε και η μηχανή εκτοξεύθηκε 50 μέτρα μακριά προκαλώντας φωτιά σε ξηρά χόρτα.
Ο άνδρας βγήκε μόνος του από το αυτοκίνητο και μην πιστεύοντας την τύχη του, έβγαλε ένα χαλάκι για να προσευχηθεί στον Αλλάχ που γλίτωσε. Μόλις τελείωσε την προσευχή του, είδε τους Πυροσβέστες που είχαν ήδη μεταβεί στο σημείο για να σβήσουν τη φωτιά και τους πλάκωσε… στο ξύλο γιατί δήθεν πάτησαν πάνω στο χαλάκι, το οποίο θεώρησε ασέβεια.
Όπως ήταν αναμενόμενο συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση, βία κατά υπαλλήλων, σωματική βλάβη κατά συρροή, απείθεια και διακεκριμένη φθορά ξένης περιουσίας. Η δικαιολογία σε ότι αφορά τα αδικήματα ήταν η ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν, επειδή τον είχαν ειδοποιήσει πως η κόρη του χτύπησε και έπρεπε να γυρίσει άμεσα στην Τουρκία.




