Ο Χάρης Βυτινιώτης ασκεί σφοδρή κριτική στον Δήμο Σικυωνίων και τον Δήμαρχο Σπύρο Σταματόπουλο, μέσα από το facebook μιλώντας για ένα «όραμα» που καταρρέει στην πράξη, με έργα που αντί να εξυπηρετούν τον πολίτη δημιουργούν επικίνδυνες και ντροπιαστικές καταστάσεις.

Μπαζωμένος ποταμός και ισοπεδωμένη παραλία

Ενώ η Περιφέρεια Πελοποννήσου κατασκεύασε γέφυρα στις εκβολές του ποταμού Κυρίλλου, τα μηχανήματα του Δήμου φέρεται να ισοπέδωσαν την παραλία φράζοντας την εκβολή προς τη θάλασσα με άμμο προκαλώντας σοβαρές επιπτώσεις στο φυσικό περιβάλλον και θέτοντας ερωτήματα για τη σκοπιμότητα και την επίβλεψη του έργου, σύμφωνα με τον κ. Βυτινιώτη.

Κατασκήνωση ομάδων πολιτών κάτω από τη γέφυρα

Όπως καταγγέλλει, κάτω από τη νέα γέφυρα ήδη έχουν κατασκηνώσει ομάδες πολιτών, μετατρέποντας την περιοχή σε άτυπο καταυλισμό την ίδια ώρα που το παραλιακό μέτωπο υποτίθεται πως αποτελεί μέρος του σχεδίου «ανάπλασης» του Δήμου.

Περιοχή χωρίς φωτισμό επί 15 ημέρες

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Βυτινιώτη, η περιοχή παραμένει βυθισμένη στο σκοτάδι εδώ και δύο εβδομάδες, χωρίς κανένα μέτρο για την αποκατάσταση του δημόσιου φωτισμού, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών.

Όραμα στα social media, προβλήματα στην πραγματικότητα

Η ανάρτηση καταλήγει με αιχμές για το «όραμα του Δημάρχου», όπως αυτό παρουσιάζεται στα social media – TikTok και Facebook το οποίο ο κ. Βυτινιώτης χαρακτηρίζει ως «φαντασιώσεις που δεν πείθουν κανέναν πλέον».

Δείτε την ανάρτηση: