Η Πλατεία Ελευθερίας στο Βέλο γέμισε ζωή το βράδυ της Τρίτης (24/6) με τη μουσικοχορευτική παράσταση «Σεργιάνι στην Ελλάδα». Η εκδήλωση, που διοργάνωσε το Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού του Δήμου Βέλου-Βόχας, αποτέλεσε μια όμορφη γιορτή στο πλαίσιο του «Θέρος Festival 2025». Μέσα από τα βήματα των χορευτών και τα τραγούδια, το κοινό ταξίδεψε σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στα παιδικά και στα τμήματα ενηλίκων του Κέντρου Τεχνών και Πολιτισμού, καθώς και στο χορευτικό ενηλίκων του Πολιτιστικού & Λαογραφικού Συλλόγου Βόχας που με την παρουσία τους έκαναν τη βραδιά ακόμα πιο ξεχωριστή.

Ήταν μια γιορτή που έφερε κοντά την παράδοση, τον πολιτισμό και την αγάπη για το χορό, αφήνοντας όμορφες αναμνήσεις σε όλους όσους βρέθηκαν εκεί.

Tags :