Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός 84χρονου άνδρα σήμερα το πρωί, στην παραλία Πευκάκια στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11:30 π.μ., όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε για άνδρα που έχασε τις αισθήσεις του ενώ κολυμπούσε. Άμεσα έσπευσαν ναυαγοσώστες της περιοχής, οι οποίοι έδωσαν μάχη για πάνω από 20 λεπτά, προσπαθώντας να τον επαναφέρουν με ΚΑΡΠΑ (καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση). Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να συνεχίζουν τις προσπάθειες και με απινιδωτή, δυστυχώς όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια διερευνώνται, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου.

Με πληροφορίες από http://agioitheodoroi.com

Tags :