Αναστάτωση και προβληματισμό προκάλεσε σήμερα η πτώση μιας κολόνας πάνω στις πέργολες του πάρκου του Συνοικισμού στην Κόρινθο, λίγα μόλις λεπτά μετά το σχολείο όταν στο πάρκο έπαιζαν παιδιά. Σύμφωνα με καταγγελίες, οι εργασίες εκτελούνταν χωρίς να έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, ενώ οι εργαζόμενοι αγνόησαν τις επανειλημμένες συστάσεις των γονέων να σταματήσουν τη δουλειά. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία για την καταγραφή του συμβάντος.
Ο επικεφαλής της παράταξης «Πράσινη Πόλη», Δημήτρης Πρωτοπαπάς, έσπευσε στο σημείο και δήλωσε ότι το περιστατικό οφείλεται είτε στο ότι η κολόνα έπεσε κατά τη διάρκεια εργασιών χωρίς να έχουν παρθεί μέτρα ασφαλείας, είτε όπως υποστήριξαν οι υπάλληλοι της εταιρείας, ότι η κολόνα δεν έπεσε αλλά απλώς στερεώθηκε στην πέργκολα.
Ότι και εάν ισχύει το ζήτημα της ασφάλειας στο πάρκο μένει ανοικτό και εγείρει σοβαρά ερωτήματα για την ευθύνη όσων εκτέλεσαν τις εργασίες.
Δείτε όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρωτοπαπάς, στην κάμερα του Super Tv:




