Τις τελευταίες ώρες, η Αστυνομία Κορινθίας προχώρησε σε δύο ξεχωριστές συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών, με δράστες δύο νεαρούς άνδρες.

Χθες το απόγευμα (27/10) στην Κόρινθο, Αστυνομικοί της Α1’ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) συνέλαβαν έναν 29χρονο, αφού στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικρή ποσότητα κοκαΐνης. Την υπόθεση χειρίζεται το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου.

Σήμερα τα ξημερώματα (28/10), στο Βραχάτι, η Α3 Ομάδα Ο.Π.Κ.Ε. συνέλαβε έναν 20χρονο, ο οποίος είχε μικροποσότητες κάνναβης, επίσης κατασχεθείσες. Την προανάκριση για αυτή την υπόθεση κάνει το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας.

Η Αστυνομία Κορινθίας συνεχίζει τις έρευνες, στοχεύοντας στην πρόληψη και τον περιορισμό της διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή.