Δυναμικές, αποφασιστικές, τολμηρές και λαμπερές παρουσίασαν τις γυναίκες, οι διάσημοι makeup artists στις πασαρέλες για το 2020 – 2021.
Οι μεγαλύτεροι οίκοι στον κόσμο GUCCI, PRADA, FENDI αποτρέπουν τη χρήση foundation και προτείνουν υγιή, φωτεινή, dewy επιδερμίδα αναδεικνυοντας έτσι όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου.
Τάση της σεζόν συνεχίζει να είναι η λαμπερή επιδερμίδα κάνοντάς την να φαίνεται πιο φωτεινή σύμφωνα με τους οίκους BALMAIN, LOEWE, VICTORIA BECKHAM.

Βάση απαλή και αψεγάδιαστη λοιπόν! Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι αποχωριζόμαστε bronzer και contouring κάτω από τα ζυγωματικά και τους κροτάφους, με το φυσικό ρουζ να έρχεται να συμπληρώσει το μακιγιαζ.

Έντονα χρώματα,εκκεντρικοί συνδυασμοί ,eyeliner,μεταλλικα στοιχεία και τεχνικές εμπνευσμένες από τις δεκαετίες των 90’s είναι οι top επιλογές στο μακιγιάζ των ματιών.
Ποιό συγκεκριμένα το Goth look παρουσίασε ο οίκος CHRISTIAN DIOR, smokey eyes σε καφέ αποχρώσεις ο οίκος CHANEL και classic blue ο οίκος MIU MIU.
Μία πιό τολμηρή τάση παρουσίασαν οι οίκοι MATTY BOVAN και CHROMAT παίζοντας με φωτεινά νεον χρώματα.

Στην κορυφή βέβαια παραμένει και αυτή τη σεζόν το eyeliner με το κλασσικό winged σύμφωνα με τους οίκους DOLCE GABBANA και MARC JACOBS.
Απο την δεκαετία των 60’s έρχονται να γίνουν τάση οι spicy lashes είτε ψεύτικες είτε βαμμένες έντονα. Ενώ για τις πιο τολμηρές ο οίκος ULLA JOHNSON προτείνει χρωματιστές βλεφαρίδες.
Το Α και το Ω για ένα μακιγιάζ είναι τα φρύδια τα οποία τα θέλουμε καλοσχηματισμένα διατηρώντας όμως την φυσικότητά τους. Το trend της σεζόν είναι παχιά και χτενισμένα φρύδια προς τα πάνω.

Για το τέλος αφήσαμε τα χείλη,τα οποία την φετινή σεζόν βάλονται από τις εξελίξεις παγκοσμίως και παρόλο που τις περισσότερες ώρες του 24ώρου τα κρύβουμε πίσω από την μάσκα , έρχονται οι οίκοι FENDI και CHLOE να προτείνουν χείλη που βάφονται με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνονται πως έχουν ξεβαφτεί στο περίγραμμα!
Σκούρα μπορντό, μωβ, μαύρα,κόκκινα αλλά και glossy κραγιόν έρχονται να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο το μακιγιάζ για το ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ / ΧΕΙΜΩΝΑ 2020 – 2021.

Tags :