Η χρονιά που μόλις αποχαιρετήσαμε δεν ταλαιπώρησε μόνο την ζωή μας αλλά και τις beaute συνήθειές μας… περισσότερο από όλα όμως ταλαιπώρησε τα μαλλιά μας… αφού τα απανωτά lockdown έκλεισαν πολλές φορές τα αγαπημένα μας κομμωτήρια!

Και από ότι φαίνεται αυτή η δοκιμασία δεν θα τελειώσει τόσο γρήγορα και το 2021. Άρα όλες ψάχνουμε μια αλλαγή στο κούρεμά μας που όχι μόνο θα μας αλλάξει την ψυχολογία αλλά και θα μας λύσει τα χέρια… ώστε να είμαστε περιποιημένες κάθε μέρα, χωρίς να χρειαζόμαστε τα χέρια των ειδικών!

Αυτό που αναζητά κάθε γυναίκα περισσότερο από ποτέ είναι είναι ένα κούρεμα που θα δώσει στην κόμη μας ανανέωση, φρεσκάδα, υγεία, κίνηση, όγκο και το βασικότερο… δεν θα χρειάζεται ιδιαίτερο styling αλλά και χρήση εξειδικευμένων προϊόντων!

Σου έχουμε καλά νέα αφού το trend του 2021 σε ότι αφορά τα κουρέματα είναι το καρέ! Συγκεκριμένα το καρέ που φτάνει στο ύψος του σαγονιού και το τελείωμά του είναι έντονο και ίσιο. Μπορείς να το συνδυάσεις με αφέλειες ή φράντζα ή να επιλέξεις χωρίστρα στη μέση ή στα πλάγια. Όποια και αν είναι η τελική σου επιλογή το αποτέλεσμα θα σου δώσει την εικόνα μιας γοητευτικής γυναίκας!

Αν ανήκεις σε αυτές που διστάζεις να δοκιμάσεις μια τέτοια αλλαγή γιατί δεν ξέρεις αν σου ταιριάζει αυτό που έχουμε να σου πούμε είναι ότι το κοντό μήκος μαλλιών ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, αρκεί το κούρεμα να είναι σωστό!