Ένοχή για σωματική βλάβη και βία κατά υπαλλήλων και ποινή φυλάκισης 11 μηνών… ”έφαγε” μία 65χρονη που παραλίγο να ”φάει” το χέρι ενός Αστυνομικού που της έκοψε κλήση για παράνομη στάθμευση.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, το μεσημέρι της της περασμένης Τρίτης όταν η 65χρονη προσπάθησε να σταθμεύσει το αυτοκίνητό της για να κάνει μία δουλειά. Τότε σύμφωνα με την ίδια και όσα κατέθεσε στο δικαστήριο, άκουσε μία κόρνα και δύο αστυνομικοί της έκαναν σήμα να φύγει. Μάλιστα, ο ένας την πλησίασε και την έπιασε από το μπράτσο ενώ πήγε να της πάρει και τα κλειδιά. Τότε τον δάγκωσε… στο χέρι στην προσπάθειά της να αμυνθεί καθώς φοβήθηκε.

Ο Αστυνομικός από την πλευρά του, κατέθεσε ότι η γυναίκα έκλεινε τον δρόμο και παρά τις συστάσεις που της έγιναν… δεν έφευγε. Την πλησίασε και της είπε ότι θα της κόψει κλήση με αποτέλεσμα η 65χρονη να αρχίσει να τον χτυπά και να του δαγκώσει το δάχτυλο, του αριστερού χεριού.

Μετά το περιστατικό, ο Αστυνομικός πήγε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και έκανε προληπτικά δύο εμβόλια για αντιτετανικό και λύσσα.

 

Με πληροφορίες από Grtimes.gr

Tags :