Ζωντανός κάηκε ένας 52χρονος άνδρας μέσα στο αυτοκίνητό του, στον Αλμυρό. Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο Γιώργος Τρικαλινός, γιος του καθηγητή και γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ στον Αλμυρό, Χρήστου Τρικαλινού που τον περασμένο Μάιο εντοπίστηκε νεκρός στην καρέκλα του γραφείου του μετά από τρεις μέρες και σύμφωνα με όσα προέκυψαν έφυγε από τη ζωή μετά από ανακοπή καρδιάς.

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος ζούσε στην Ολλανδία και εργαζόταν ως chef είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από μια εβδομάδα για να τακτοποιήσει κληρονομικές υποθέσεις. Εχθές γύρω στις 11:00 το βράδυ ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητό του, στην περιοχή Νέος Πλάτανος έχασε τον έλεγχο και μπήκε σε αγροτικό δρόμο όπου και ανετράπη. Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε δέντρα και πήρε φωτιά με αποτέλεσμα να καεί ζωντανός.

Η Πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο και κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς, οι πυροσβέστες ήρθαν αντιμέτωποι με το φρικτό θέαμα ενός ατόμου που καιγόταν μέσα στο αυτοκίνητο αλλά δεν μπορούσαν να τον σώσουν. Όταν οι συνθήκες το επέτρεψαν, ανέσυραν την απανθρακωμένη σορό του.

Με πληροφορίες από thenewspaper/protothema.gr

Tags :