Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Αίγινας από τη σύλληψη ενός 36χρονου Αλβανού, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της θετής του κόρης… για επτά ολόκληρα χρόνια!

Ο δράστης ξεκίνησε να παρενοχλεί σεξουαλικά το κορίτσι από το 2013 όταν η μητέρα έλειπε από το σπίτι και στη συνέχεια το βίαζε ενώ τραβούσε σε βίντεο τις πράξεις του ώστε να την εκβιάζει και να την απειλεί ότι θα το δημοσιοποιήσει στο διαδίκτυο εάν το μαρτυρήσει σε κάποιον . Το κορίτσι που πλέον έχει ενηλικιωθεί κατήγγειλε τον πατριό σε κοινωνική λειτουργό και άρχισε η έρευνα, η οποία αποκάλυψε την παραβατική συμπεριφορά τόσο του πατριού όσο και της μητέρας.

Αναλυτικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της οικογένειας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 1505 γραμμ. κάνναβης, αεροβόλο πιστόλι, 4 μαχαίρια, 18.275 ευρώ, 3 ζυγαριές ακριβείας, ένας τρίφτης και 3 κινητά τηλέφωνα.

Ο πατριός κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, περί όπλων και περί ναρκωτικών. Επίσης, η 50χρονη μητέρα συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Και οι δύο οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags :