Ένα εφιάλτη έζησε μία 27χρονη στο Πήλιο πριν από τρία χρόνια όταν χάθηκε στον δρόμο και ζήτησε βοήθεια από ένα άνδρα γνωστό της και αυτός αντί να την βοηθήσει… προσπάθησε να την βιάσει. Η υπόθεση ζωντάνεψε στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λάρισας όπου, ο 68χρονος δράστης καταδικάστηκε για απόπειρα βιασμού.

Το θύμα όπως κατέθεσε διασκέδαζε με την παρέα της σε κατάστημα της περιοχής όταν αποφάσισε να φύγει με τα πόδια. Λίγο αργότερα όμως κατάλαβε ότι χάθηκε στους δρόμους και κάλεσε στο τηλέφωνο τρεις γνωστούς της για να την βοηθήσουν. Δεν απάντησε κάποιος από αυτούς και τότε κάλεσε τον δράστη, ο οποίος δέχτηκε να πάει και να την πάρει με το αυτοκίνητό του. Η κοπέλα μπήκε στο αυτοκίνητο και ο δράστης της επιτέθηκε. Αρχικά την χτύπησε και στην συνέχεια επιχείρησε να την βιάσει.

Ο δράστης αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι το θύμα δημιουργεί συχνά προβλήματα με την συμπεριφορά της και εκείνο το βράδυ απλά την παράτησε στη μέση του δρόμο. Μάλιστα τον δράστη υποστήριξε και η σύντροφός του που πήγε μάρτυρας στο δικαστήριο.

Με πληροφορίες από larissanet.gr

Tags :