Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Κω, όταν Ολλανδοί τουρίστες σε κατάσταση εκτός ελέγχου άρχισαν να σπάνε ότι έβρισκαν μπροστά τους προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση! 

Όλα συνέβησαν γύρω στις 05:30 στη συμβολή των οδών Κανάρη και Σπετσών όπου βρίσκονταν οι τουρίστες και οι οποίοι, προκάλεσαν φθορές σε κάδους απορριμμάτων και διαφημιστικές πινακίδες. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικοί τους προσέγγισαν για να τους κάνουν έλεγχο όμως εκείνοι αντέδρασαν και άρχισαν να τους βρίζουν ενώ στη συνέχεια τους επιτέθηκαν, απωθώντας τους με τα χέρια. Οι δύο από τους τέσσερις τουρίστες τράπηκαν σε φυγή και ξέφυγαν ενώ ένας 24χρονος και ένας 26χρονος συνελήφθησαν! Αυτό δεν φάνηκε να τους συνετίζει αφού συνέχισαν να βρίζουν τους Αστυνομικούς.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απείθεια ενώ οι άλλοι δύο δράστες αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Tags :