Το πρόσωπο του 36χρονου Αντώνη από τον Άγιο Νικόλαο που χάθηκε αβοήθητος στα νερά του λιμανιού στον Πειραιά, έχει χαράξει τις καρδιές όλων των Κρητικών. Ένα μεγάλο παιδί ήταν ο Αντώνης για αυτούς… από αυτά που δεν βάζουν το κακό στο μυαλό τους. Δεν μπορούσε να υποψιαστεί αυτό το αθώο πλάσμα ότι τρέχοντας να προλάβει το πλοίο, έτρεχε ολοταχώς στο θάνατο του που εν τέλει ήταν και βασανιστικός αφού δεν βρέθηκε ένα χέρι να τον τραβήξει εγκαίρως από το νερό.

Η τραγωδία δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο και τον αντεισαγγελέα κ. Ευστάθιο Θεοφανίδη, ο οποίος διακρίνεται για τις ευαισθησίες του, το θάρρος της γνώμης του, για την αγάπη του για τον συνάνθρωπο και κυρίως για όλα τα αδύναμα και ανυπεράσπιστα πλάσματα.

Η ανάρτηση του, στο facebook… συγκλονίζει:

«Στα νερά αυτά, χτες βράδυ, πνιγήκαμε όλοι.. μαζί του.. πιθανόν να τους χαμογελούσε όταν έφευγε, η αγαθή καρδιά δεν γνωρίζει από την απανθρωπιά.. πνίγηκε η ψυχή μας, δεν ναυάγησε, βυθιστήκαμε…κι επειδή η μάνα του δεν ζει, ας τον θρηνήσουμε εμείς. Αυτόν και τους εαυτούς μας. Ο τόπος αυτός είχε κάποτε ανθρώπους. Τώρα μόνο ουρλιαχτά λύκων, κάθε είδους, παντού.. Αντώνη, συγγνώμη, μην τα πεις στον Θεό.. Για ακόμη μια φορά, δείξε μας πως είναι η ανθρωπιά…Θ.Σ»

Πηγή: cretalive.gr

Tags :