Εικόνες που ντροπιάζουν το ανθρώπινο είδος κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο όπου δείχνουν το άψυχο σώμα ενός κατσικιού να κρέμεται σε ένα κλαδί ελιάς.

Οι εικόνες έρχονται από το νησί της Ικαρίας και σύμφωνα με μαρτυρίες άγνωστος αφού έσφαξε το κατσίκι, το κρέμασε και στη συνέχεια γέμισε τα σωθικά του με κλαδιά και αγριόχορτα. Το ζώο που εντόπισε η πρόεδρος σωματείου φιλοζωικής, Ελισάβετ Βλαχάκη και στη συνέχεια προχώρησε σε καταγγελία, βρισκόταν κρεμασμένο τέσσερις ολόκληρες ημέρες στο δέντρο, σε επαρχιακό δρόμο περίπου είκοσι λεπτά μακριά από το λιμάνι.

Σύμφωνα με την πρόεδρο, όποιος το έκανε διαφήμισε τον θάνατο με σκοπό να δείξει ότι μπορεί να σκοτώνει. Τα σενάρια που κυκλοφορούν στο νησί είναι πολλά ενώ κάτοικοι καταγγέλλουν ότι υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιοι θανατώνουν ζώα αποκλειστικά και μόνο για τον βασανισμό τους. Επίσης υπάρχουν κάποιοι που είναι αιμοχαρείς και σφάζουν ζώα με μεγάλη ευχαρίστηση ή επειδή πολλά κατσίκια και πρόβατα είναι ανεπιτήρητα τα σκοτώνουν και επιδεικνύουν το πτώμα για να καταλάβει αυτός που έχει τα ζώα ότι δεν πρέπει να το επαναλάβει.

Δείτε το βίντεο:

Με πληροφορίες από megatv.com

Tags :