Τα Μέγαρα έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα, τις Αρχές που έχουν προχωρήσει σε οργανωμένες επιχειρήσεις και συλλήψεις εγκληματικών οργανώσεων μέλη των οποίων, είναι Ρομά.

Το βράδυ, της Δευτέρας δόθηκε σήμα για πυροβολισμούς στο Βλυχό Μεγάρων και Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. έσπευσαν στο σημείο όπου εντόπισαν σε  οικοδομή, τέσσερα οπλισμένα άτομα ηλικίας 26, 39, 44 και 48 ετών. Οι Αστυνομικοί, ακινητοποίησαν με ασφάλεια τους τέσσερεις άνδρες και τους πέρασαν χειροπέδες.

Στην κατοχή του 48χρονου βρέθηκε πιστόλι με γεμιστήρα 10 φυσιγγίων και στην κατοχή του 26χρονου πιστόλι με γεμιστήρα 13 φυσιγγίων και νάιλον σακούλα που περιείχε 39 φυσίγγια ίδιου διαμετρήματος. Ο 44χρονος κατείχε πιστόλι με γεμιστήρα 6 φυσιγγίων και νάιλον σακούλα με 33 φυσίγγια ίδιου διαμετρήματος ενώ δίπλα τους, βρέθηκε στο έδαφος οπλισμένη καραμπίνα με 8 φυσίγγια. Σημειώνεται ότι, ένα από τα πιστόλια είχε κλαπεί από Αστυνομικό στην Κάλυμνο το 2016.

Τα όπλα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εργαστηριακή εξέταση και οι δράστες οδηγήθηκαν στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

 

Tags :