Συγκλονίζουν τα πρώτα στοιχεία που έρχονται στο φως για το πώς έφυγε από τη ζωή ο άτυχος 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος στο Μεσολόγγι η σορός του οποίου βρέθηκε σε βαλτώδη περιοχή στο Μεσολόγγι. Συγκεκριμένα, ο Μπάμπης ο οποίος αγνοείτο για περισσότερες από δύο εβδομάδες έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς με καραμπίνα που χρησιμοποιήθηκαν φυσίγγια για αγριογούρουνο.

Όπως έγραψε νωρίτερά το protothema.gr, από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι Αρχές φαίνεται πως είναι πιθανό πριν τη δολοφονία του 31χρονου να προηγήθηκε κυνηγητό και ο νεαρός να προσπάθησε να κρυφτεί. Είναι πιθανό δηλαδή να βρέθηκε στο σημείο στην προσπάθειά του να κρυφτεί από τον δράστη αλλά να εντοπίστηκε τελικά και να πυροβολήθηκε από ύψος, δηλαδή από πάνω προς τα κάτω. Παράλληλα δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη που να υποδηλώνουν πως κάποιος τον έσυρε στο σημείο.

Οι έρευνες στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός του 31χρονους συνεχίζονται προκειμένου να εντοπιστεί το όπλο που είχε μαζί του ο Μπάμπης καθώς και άλλα χρήσιμα στοιχεία. Σήμερα στην Πάτρα θα διεξαχθεί η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του άτυχου 31χρονου προκειμένου να διαπιστωθεί αν αν ο θάνατός του προήλθε από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε ή από πνιγμό μετά τα πυρά.

Την ίδια ώρα στο σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα του 31χρονου Μπάμπη θα συνεχιστούν οι έρευνες για αποτυπώματα και DNA που μπορεί να δώσουν νέα στοιχεία για το ποιος ή ποιοι του αφαίρεσαν τη ζωή.

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να παραμείνει αναλλοίωτη ώστε να εντοπιστούν τυχόν νέα στοιχεία.

Κρίσιμο στοιχείο θεωρείται και ο εντοπισμός της καραμπίνας του Μπάμπη καθώς, όπως υποστηρίζει η οικογένειά του ο 31χρονος είχε μαζί του το όπλο την ημέρα που εξαφανίστηκε, και είναι κρίσιμο να εντοπιστεί, ώστε να διαπιστωθεί αν χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του.