Τις δικές του ευχές για το νέο έτος έστειλε σε όλους τους Έλληνες ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Καλή χρονιά! Με υγεία και αισιοδοξία»… έγραψε στην λεζάντα, ενώ στην φωτογραφία η σύζυγός του Μαρέβα, και τα παιδιά του Σοφία, Δάφνη και Κωνσταντίνος ντυμένοι casual… δείχνουν να απολαμβάνουν σε κλίμα οικογενειακής θαλπωρής, την πρώτη μέρα του 2021!

Να σημειώσουμε ότι χθες ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του, τόνισε ότι το 2021 «είναι στο χέρι μας να γίνει η χρονιά των Ελλήνων», ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, αποτελεί την ασπίδα μας για μια νέα χρονιά με υγεία.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Το εμβόλιο είναι η ασπίδα μας και η σκυτάλη της υγείας που παραλαμβάνει ο καινούργιος χρόνος από τον παλιό που φεύγει […] το εμβόλιο κατά της Covid αποτελεί το πρωτοχρονιάτικο δώρο του 2021. Και το δικό μας αντίδωρο θα είναι η καθολική αποδοχή του. Γιατί σημαίνει αυτοπροστασία αλλά και αλληλεγγύη προς τους αγαπημένους μας»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)